Iltaposti on verkkopalvelu, joka jakaa kanssasi ilmaiseksi parhaat säästövinkit, tarjoukset, kilpailut ja edut.

Liittyminen lltapostin palveluun tarjoaa sinulle monenlaisia etuja. Liittyessäsi saat sähköpostilla ja tekstiviestillä hyödyllistä tietoa päivittäin vaihtuvia tarjouksia yhteystyökumppaneiltamme, keinoista säästää rahaa, mahdollisuuden osallistua erilaisiin kilpailuihin ja arvontoihin. Saat meiltä viestejä noin kerran päivässä. Viestit voit perua milloin vain klikkaamalla viestin lopusta löytyvää peruutuslinkkiä.

Keräämme henkilötietoja, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman sopivia tarjouksia ja etuja kumppaneidemme joukosta. Yhteystietojesi avulla pidämme sinut ajan tasalla sopivista tarjouksista. Henkilötietojen käsittely tapahtuu kokonaisuudessaan henkilötietolain puitteissa.

Tiedottaa sinua sopivista tarjouksista sähköpostilla ja tekstiviestillä. Tiedotamme sinua ajoittain löytämistämme tarjouksista, jotka voisivat sopia sinulle sähköpostilla ja tekstiviestillä.

Emme tallenna henkilötietoja pidempään kuin on tarkoituksenmukaista, ellei laki sitä edellytä. Meillä on vakiintuneet henkilö- ja tunnistetietojen poistamiskäytännöt, ja voit pyytää tietojen poistamista. Jos haluat perua uutiskirjetilauksen, voit tehdä sen helposti saamasi uutiskirjeen lopusta löytyvästä peruutuslinkistä.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat henkilötietosi poistettaviksi järjestelmistämme.