Ehdot

Iltaposti on kotimainen verkkopalvelu, joka jakaa kanssasi ilmaiseksi säästövinkit, tarjoukset, kilpailut ja edut. Palvelua käyttäessäsi annat pääsyn sinua koskeviin tietoihin.

Mitä ovat henkilötiedot?
Henkilötiedot ovat suoraan sinuun yhdistettävissä olevia tietoja, esimerkiksi nimi, asuinpaikka, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Myös tiedot siitä, millä tavalla käytät palvelua, esimerkiksi mitä ilmoituksia olet nähnyt, katsotaan henkilötiedoiksi.

Miten henkilötietojen käsittelyä säännellään?
Iltaposti on vastuussa kaikkien palvelun välityksellä kerättyjen henkilötietojen käsittelystä. Tiedot tallennetaan joko tietokantoihimme tai käyttämääsi laitteeseen (puhelin, kannettava tietokone tai vastaava). Voit luottaa siihen, että kaikkia henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

Mitä tietoja keräämme sinusta?
Itse antamasi tiedot
Kun rekisteröidyt palvelun käyttäjäksi, annat meille joitakin itseäsi koskevia tietoja, jotka tallennamme. Sama pätee, kun täytät aloitussivuillamme tai muilla verkkosivustoilla olevia lomakkeita.
Tietoja siitä, millä tavalla käyt sivulla
Kun käyt jollakin kotisivullamme, keräämme tietoa käyttämästäsi teknologiasta eli esimerkiksi siitä, käytätkö siinä yhteydessä kannettavaa tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta tai mikä on käyttämäsi selain ja verkko-operaattori.
Tietoja siitä, mitä teet sivulla
Kun käyt verkkosivuillamme, saamme tietoa käyttäytymisestäsi. Voimme muun muassa saada tietoa siitä, millä sivuilla käyt, mitä ilmoituksia klikkaat ja minkä mainoksen olemme esittäneet sinulle.

Mihin tietoja käytetään?
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme tavoittaa sinut kun meillä on uusia hyviä tarjouksia, kilpailuja tai etuja. Tiedotamme sinua ajoittain löytämistämme tarjouksista, jotka voisivat sopia sinulle sähköpostilla ja tekstiviestillä.

Jaetaanko tietoja muille?
Kolmannet osapuolet voivat käyttää henkilötietojasi analyysitarkoituksiin. Kaikki tietoja saavat kolmannet osapuolet ovat velvollisia noudattamaan henkilötietojen lakeja. Jos lainrikkomuksia epäillään tapahtuneen, tietosi voidaan luovuttaa viranomaisille. Ne voidaan luovuttaa myös sellaisissa tapauksissa, joissa huijauksen pelätään jatkuvan tai joissa niiden avulla voidaan ratkaista jokin tietty eripura.

Henkilötietojen poistaminen
Emme tallenna henkilötietoja pidempään kuin on tarkoituksenmukaista, ellei laki sitä edellytä. Meillä on vakiintuneet henkilö- ja tunnistetietojen poistamiskäytännöt. Voit myös aina pyytää tietojen poistamista. Jos haluat perua uutiskirjetilauksen, voit tehdä sen helposti saamasi uutiskirjeen lopusta löytyvästä peruutuslinkistä.

Ota välittömästi yhteyttä, jos haluat henkilötietosi poistettaviksi järjestelmistämme tai sinua askarrutaa jokin muu asia: [email protected]